menusearch
shushplusonline.ir

مشارکت در انتخابات عامل تقویت وحدت ملی است

جستجو
جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ | ۰۰:۲۴:۴۷
۱۴۰۲/۱۲/۱۰ پنجشنبه
(2)
(0)
مشارکت در انتخابات عامل تقویت وحدت ملی است
مشارکت در انتخابات عامل تقویت وحدت ملی است

دعوت انتخاباتی اصحاب رسانه

شوش_پلاس : در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، مدیران مسوول ۴۶۴ رسانه، از مردم برای حضور در انتخابات پیش‌رو دعوت به عمل آوردند. امضاکنندگان این بیانیه تاکید کرده‌اند اصلاح عیوب اداره کشور و رفع مشکلات، لزوما از طریق ملت ایران و‌ در پیوند با صندوق‌های رای معنا می‌یابد. آنها تصریح کرده‌اند با وجود انتقادات اهالی رسانه به وضعیت کنونی کشور، راه‌حل مشکلات را در درون این زادبوم و در نزد نخبگان، کارشناسان و اصلاح‌گران‌ می‌دانیم‌.

 

در این بیانیه آمده است:

بر آنیم که رسانه به عنوان عنصر آگاهی‌بخش جامعه، هم در دعوت آحاد ملت به مشارکت در انتخابات به عنوان عامل وحدت‌بخش ملی و مؤلفه قدرت‌آفرین مردم‌سالاری دینی و هم در ارتقای کیفیت مشارکت آگاهانه، سهم و نقشی بی‌بدیل دارد. به رغم وجود کاستی‌ها و نارسایی‌ها در کشور عزیزمان ایران و اذعان جامعه رسانه‌ای به آن، بر این باوریم که رسانه همواره وظیفه دارد با درک مفهوم خیر جمعی و احساس تعلق به میهن، ملت و آیین و آرمان جامعه اسلامی به طرح مسائل و مشکلات کشور و نیز سنجش، تحلیل و ارائه راه‌حل برای آنها مبادرت ورزد و درصدد کاهش دغدغه‌های مردم و کمک به بهبود شرایط بر‌آید.

همچنین این حقیقت را که اصلاحات و اعمال هر گونه تغییر به نفع مردم ایران از رهگذر صندوق رای می‌گذرد، عمیقا باور داشته و تاکید داریم که اصلاح عیوب اداره کشور و رفع مشکلات، لزوما ازطریق ملت ایران و‌ در پیوند با صندوق‌های رای معنا می‌یابد. با چنین انگاره‌ای، تلاش رسانه‌های بیگانه در تخریب مبانی جمهوریت و اسلامیت و تحریف مطالبات واقعی ملت ایران را که ملتی مستقل و دارای قدرت تشخیص است، به صواب و صلاح جامعه ایرانی نمی‌دانیم. در ادامه این بیانیه با اشاره به تلاش رسانه‌های بیگانه در تخریب جمهوریت نظام، تاکید می‌شود: معتقدیم رسانه‌هایی که بودجه، خط‌مشی و رویکرد آنها از سوی قدرت‌های خارجی تعیین می‌شود، نسبتی با تاریخ، تمدن و منافع ملی ایران عزیز نداشته و همچنان که در بزنگاه‌ها و مقاطع حساس، ضمن همدستی با دشمنان ایران، رویاروی ملت ما ایستاده و خواستار تشدید تحریم‌های غیر‌قانونی و حتی حمله نظامی بیگانگان به کشور شده‌اند، صلاحیت سخنگویی ملت ایران را ندارند.

 

این بیانیه با در‌خواست از مردم برای مشارکت به پایان می‌رسد: «ما اهالی رسانه همچون بسیاری از آحاد ملت، انتقادات گوناگونی به وضعیت کنونی کشور داریم و رفع کاستی‌ها و نارسایی‌های موجود را نیز از حقوق مسلم ملت می‌دانیم، اما راه‌حل مشکلات را در بیرون از مرزها جست‌وجو نکرده، بلکه آن را در درون این زادبوم و در نزد نخبگان، کارشناسان و اصلاحگرانی می‌دانیم که دل در گرو ایران و اسلام دارند. از این رو در عین تلاش مستمر توام با صداقت و احساس مسوولیت برای انعکاس صدای مردم و دفاع از حقوق آنان، دست رد بر سینه نا‌محرم زده و از دشمنانی که در سودای تجزیه و تضعیف میهن اسلامی و خدشه بر تمامیت ارضی ایرانند، تبری می‌جوییم.» این بیانیه به امضای مدیران مسوول ۱۰۷روزنامه سراسری و استانی، ۱۴۰پایگاه خبری و ده‌ها نشریه در سراسر کشور رسیده است‌.